Header Image 0
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

John van Loveren Auto’s

Auto’s lopen als een rode draad door het leven van John van Loveren. Vanaf 1989 is John van Loveren actief in de autobranche. Hij is in 1989 begonnen bij Seat en daarna volgden de merken Mazda, Peugeot en Volvo. Door deze jarenlange opgebouwde ervaring in auto’s vond John van Loveren het in mei 2008 tijd geworden om een lang gekoesterde droom te verwezenlijken: zijn eigen bedrijf John van Loveren Auto’s beginnen.

Door de jaren heen heeft hij een uitgebreid netwerk van contacten opgebouwd bij officiële merkendealers en leasemaatschappijen waar bijna alle auto’s worden ingekocht. Dit zorgt voor een zeer gevarieerd aanbod van merken en type auto’s . Het aanbod bestaat uit personenauto’s, stationcars, cabrio’s, S.U.V.’s, M.P.V.’s en lichte bestelwagens, door de scherpe inkoop kunnen wij al een betrouwbare occasion aanbieden vanaf € 500,- ! Alle auto’s worden professioneel gepoetst van binnen en buiten en hebben een geldige apk-keuring van minimaal 4 maanden.

Wat verder vrij uniek is dat wij bij auto’s jonger dan 12 jaar en max. 180.000 km gereden een SERVICEPAKKET aan kunnen bieden inclusief een afleveringsbeurt, nieuwe apk, tenaamstelling kenteken en 12 maanden compact garantie vanaf €449. De koper mag bij dit concept eventuele garantiewerkzaamheden laten uitvoeren bij zijn eigen officiële merkdealer in zijn woonplaats en hoeft dus niet daarvoor naar ons in Uden te komen, dit is uiteraard zeer interessant voor kopers die van verder weg komen en zekerheid van garantie willen hebben!

Bij John van Loveren staat klanttevredenheid zeer hoog in het vaandel want dat vind hij zeer belangrijk voor de toekomst van het bedrijf en dit bereik je alleen maar door eerlijk te zijn, betrouwbare auto’s te verkopen en klanten netjes te behandelen. Hij nodigt u dan ook van harte uit om eens vrijblijvend een kijkje te komen nemen en eventueel met een persoonlijk gesprek in een gemoedelijke “Brabantse” sfeer u een gepast aankoopvoorstel te doen.

Dus kortom: graag tot ziens bij ons bedrijf te Uden, gelegen in het gezellige Brabant , waar de koffie altijd bruin is!


3

Auto’s in voorraad

9

Klantenscore

1989

Ervaring sinds

3

Aantal merken

Eigenaar

colluge-3

John van Loveren

Eigenaar